| Mobile| RSS

NAK BUAT APA HUJUNG MINGGU NI?

| posted in | 17 comments

Oleh: Team Nur Aflah Publishers

Karnival Pendidikan Melaka 2010 sedang berlangsung di Dewan Utama MITC, Air Keroh, Melaka.

Karnival bermula dari jam 8 pagi hingga 10 malam dan berakhir pada esok hari (7 Mac 2010) jam 6.00 petang.

 
  
  
  
  
  
  

 
  















Bookmark and Share
Related Posts with Thumbnails
17 Responses So far
gravatar
farhana
on March 6, 2010 at 11:20 AM  

Bestnya ada jual macam2 especially buku2..
Tapi, jauh la pulak ngn Bangi huuu

Slamat berhujung minggu

gravatar
al-brangi
on March 6, 2010 at 1:06 PM  

salam,

selamat kembali dpd percutian yg sungguh lama

gravatar
Panglima7
on March 6, 2010 at 11:08 PM  

Salam tuanhamba Nur Aflah, Hamba Panglima 7 masuk mengadap. Mohon apalah sudi kiranya tuanhamba dapat melinkkan bloghamba dengan blogtuanhamba. Moga memeriahkan alam blogger ini.

Wassalam

gravatar
Panglima7
on March 6, 2010 at 11:10 PM  

Sudi-sudilah bertandang ke blog hamba Panglima7.
Wassalam.

gravatar
Panglima7
on March 6, 2010 at 11:13 PM  

Salam Tuanhamba Nur Aflah,
Terima Kasih kerana telah memasukkan blog hamba ke dalam blog tuanhamba. Jutaan Terimakasih diucapkan. Hamba terlepas pandang tadi.
Wassalam.

gravatar
Sharinginfoz
on March 26, 2010 at 1:04 PM  

apa kata dok rumah tidur.. he he he

Income Tax: Lebihan RM584.44

Jom Exam

gravatar
INTAN RH
on March 26, 2010 at 5:20 PM  

salam aflah, lama tak berkunjung ke sini. Harap segalanya berjalan dgn lancar.

gravatar
Bekas PKR
on April 7, 2010 at 2:19 AM  

Johari said...
Kesan daripada sumpah mubahalah Saiful, solat hajat oleh penyokong-penyokong Anwar, kebenaran telah ditunjukkan oleh Allah Subhanahuwataala bagi mereka yang mahu melihat.

1. Kegagalan rancangan mengambil alih kerajaan melalui pintu belakang pada 16 Sept. 2008.

2. Jatuhnya kerajaan PR negeri Perak kerana dua orang ADUN dari PKR keluar parti dan menjadi wakil rakyat bebas.

3. Tiga AP dari PKR keluar parti dan menjadi AP bebas dan seorang dipecat. Mereka telah membuka pekong Anwar Ibrahim tentang rancangan 16 Sept 2008 yang penuh dengan pembohongan sehingga melibatkan YDP Agong, Ketua Angkatan Tentera, Ahli2 Parlimen dari BN dan Timbalan Speaker. Semuanya adalah pembohongan belaka.

4. Akibatnya hilang majoriti kerusi PKR di Dewan Rakyat. Sepatutnya Anwar bukan lagi menjadi ketua Pembangkang kalau berdasarkan demokrasi. Jawatan itu patut disandang oleh Lim Kit Siang.

5. Penangguhan demi penangguhan perbicaraan liwatnya adalah satu bencana kepada Anwar sebenarnya. Tiap kali ia ditangguhkan semakin jelas kepada rakyat bahawa Anwar bersalah. Tak perlu hakim jatuhkan hukuman, rakyat sudah dapat menilainya.

6. Orang yang yakin dirinya benar pasti hendak perbicaraan dijalankan dengan segera supaya dapat dibersihkan namanya di mahkamah. Lihat sahaja Saiful. Dia mahu perbicaraan disegerakan supaya dapat dibuktikan kebenaran tuduhannya.Apa yang berlaku terhadap dirinya adalah benar semuanya.

7. Anwar lari ke kedutaan Turki apabila Saiful membuat laporan di balai polis adalah satu sifat tidak bertanggungjawab.

8. Kemudian menuduh bahawa nyawanya terancam sebab itu dia mendapatkan perlindungan di kedutaan Turki adalah pembohongan yang nyata. Sampai ke hari ini Anwar bebas pergi ke mana-mana didalam negara, malah ke luar negara juga dia tidak diganggu.

9. Meminta-minta pertolongan negara asing untuk turut campur dalam kes liwatnya adalah satu perbuatan yang sangat hina sebenarnya.

10. Mana ada kes dalam dunia yang dibela oleh lebih dari 10 orang peguambela. Dalam pada itu takut juga untuk menghadapi perbicaraan.Senjatanya tangguh, tangguh, tangguh dan tangguh. Dan lebih 20 kali.

11. Yakinlah kalau Anwar di pihak yang benar bila dicabar untuk bersumpah dia pasti akan melakukannya bukan sekali bahkan berkali di seluruh masjid di negara ini. Bukan itu sahaja dia akan panggil media asing untuk merakamkannya.

12. Dan akhir sekali pasti dia minta supaya mahkamah menyegerakan perbicaraannya untuk membuktikan kebenarannya.

13. Dan pasti jalannya ke PUTRAJAYA cerah.

14. TETAPI SEKARANG JALAN MENUJU KE SUNGAI BULUH YANG KELIHATAN SANGAT CERAH.

March 31, 2010 2:22 PM

gravatar
Lun
on May 13, 2010 at 3:16 PM  

lama x update

gravatar
Fakeh
on June 19, 2010 at 8:51 PM  

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, sila google tajuk-tajuk seperti di bawah ini:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

gravatar
Sharinginfoz
on June 26, 2010 at 8:31 AM  

entahlah nak pi mana apa yang penting quality time with family

Jenis2 Entry

gravatar
Reza
on July 18, 2010 at 2:29 PM  

Nice blog you have here. I'm on a blog-raider mission, maybe equal to Lara croft’s Tomb Raider but the difference is I “shoot” ( happy moments, of course) while she “loots.” Looking for potential customers who would be getting married soon. No pun intended for those who are still looking...
Sorry for using this method as I can't afford to finance my business ads on media prima Tv channels.

http://videokahwin2.blogspot.com/

gravatar
Sharinginfoz
on September 22, 2010 at 8:00 AM  

cuti lepak2 rumah pun ok juga kan

gravatar
al-brangi
on September 27, 2010 at 4:20 PM  

selamat hari raya dan salam,

mohon dilinkkan ke bloglist tuan/puan atau tukar ke url baru seperti berikut>

http://al-brangionline.blogspot.com kerana blog lama al-brangi kena serang malware.

terima kasih banyak2.

gravatar
tali kasut
on November 26, 2010 at 7:37 PM  

http://talikasut.blogspot.com/2010/11/najib-dan-diamond-of-asia-award.html

gravatar
Sharinginfoz
on February 25, 2011 at 8:27 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
gravatar
AbgferOz
on April 3, 2011 at 11:36 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.

Post a Comment

Salam,

Ruangan komen di blog kini dibuka kepada sesiapa sahaja termasuk anonymous. Bagaimanapun, saya tidak akan bertanggungjawab ke atas mana-mana komen yang dihantar ke laman blog ini.

Wassalam..

Nota: Komen yang berbaur lucah atau mempunyai unsur pengiklanan akan dipadamkan.

Ingin beriklan di sini? Klik di sini sekarang!

Nak tahu cara dapatkan FREE streamyx?

Klik sini dapat duit! Biar betik?

"Setiap Klik Anda Membantu Blog Ini Untuk Berkembang"

KALIMAH ALLAH